Ngjarje

 • Në UPZ u mbajtën një sërë ligjëratash të hapura nga profesorë me renome ndërkombëtare

  Në UPZ u mbajtën një sërë ligjëratash të hapura nga profesorë me renome ndërkombëtare

  Prof. dr. Simon Edwards nga Universiteti Roehempton të Londrës ka mbajtur ligjëratën me temën: Poezia (dhe drama angleze), po këtë ditë Prof.dr.Mark Marku një kuadër nga...

  22/05/2015 Lexo më shumë
 • Në UPZ u mbajt Konferenca me temë: Standardet dhe Udhëzimet Evropiane në Arsimin e Lartë

  Në UPZ u mbajt Konferenca me temë: Standardet dhe Udhëzimet Evropiane në Arsimin e Lartë"

  Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të mërkurën është mbajtur Konferenca me temë: Standardet dhe Udhëzimet Evropiane në Arsimin e Lartë", organizuar në...

  20/05/2015 Lexo më shumë
 • Ministri Bajrami: Universiteti i Prizrenit është një storie e suksesit
  20/05/2015 - Ministri Bajrami: Universiteti i Prizrenit është një storie e suksesit

  Fillimisht Ministri i Ministrisë së Arsimit, të Shkencës dhe të Teknologjisëtheksoi se Universiteti i Prizrenit është një storie e suksesit, për faktin se ka programe...

 • Universiteti “Ukshin Hoti” arrin marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Bursës - Turqi
  14/05/2015 - Universiteti “Ukshin Hoti” arrin marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Bursës - Turqi

  Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren, ka arritur marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Bursës – Turqi. Marrëveshja për bashkëpunim dhe protokolli për...

Shiqo të gjitha ngjarjet

Lajme

 • Ftesë - Prof. Muharrem Faiku mbron temën e doktoraturës Ftesë - Prof. Muharrem Faiku mbron temën e doktoraturës 27/05/2015 -

  Njoftohen studentët, profesorët dhe të gjithë të interesuarit, që kanë mundësi të marrin pjesë, se më 29.05.2015(të premten), në orën 9:00 në Universitetin Publik të Vjenës,...

 • VENDIM 26/05/2015 -

  Mbështeture në dispozitat e nenit 28 paragrafit 1.2 dhe 1.17 të Statutit të UPZ-së Nr.04 - V- 621 dt. 30 maj 2013,e në përputhje me kompetencat qe ka, Rektori i UPZ-së, më datë 25.05.2015...

 • FTESË - Prezantimi i librit “Mashtrimi i Madh” i autorit Bardhyl Mahmuti FTESË - Prezantimi i librit “Mashtrimi i Madh” i autorit Bardhyl Mahmuti 26/05/2015 -

  Më 1 Qershor 2015 (të hënën), në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren do të bëhet prezantimi i librit “Mashtrimi i Madh” i autorit Bardhyl Mahmuti.!

 • NJOFTIM NJOFTIM 25/05/2015 -

  Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë e Kosovës në bazë të Marrëveshjes së Mirëkuptimit me Kolegjin Amerikan të Thessalonikit (ACT)-Greqi shpallin konkurs për ndarjen e bursave...

Shiqo të gjitha lajmet
 • Filloi viti i Ri Akademik
 • Shkencat Kompjuterike
 • UPz
 • Takime të Ndryshme
 • Buletini i Universitetit
 • Universiteti i Prizrenit
 • Marrëveshje të Ndryshme
 • Qyteti i Prizrenit