Ngjarje

 • Në UPZ u mbajtën një sërë ligjëratash të hapura nga profesorë me renome ndërkombëtare

  Në UPZ u mbajtën një sërë ligjëratash të hapura nga profesorë me renome ndërkombëtare

  Prof. dr. Simon Edwards nga Universiteti Roehempton të Londrës ka mbajtur ligjëratën me temën: Poezia (dhe drama angleze), po këtë ditë Prof.dr.Mark Marku një kuadër nga...

  22/05/2015 Lexo më shumë
 • Në UPZ u mbajt Konferenca me temë: Standardet dhe Udhëzimet Evropiane në Arsimin e Lartë

  Në UPZ u mbajt Konferenca me temë: Standardet dhe Udhëzimet Evropiane në Arsimin e Lartë"

  Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të mërkurën është mbajtur Konferenca me temë: Standardet dhe Udhëzimet Evropiane në Arsimin e Lartë", organizuar në...

  20/05/2015 Lexo më shumë
 • Ministri Bajrami: Universiteti i Prizrenit është një storie e suksesit
  20/05/2015 - Ministri Bajrami: Universiteti i Prizrenit është një storie e suksesit

  Fillimisht Ministri i Ministrisë së Arsimit, të Shkencës dhe të Teknologjisëtheksoi se Universiteti i Prizrenit është një storie e suksesit, për faktin se ka programe...

 • Universiteti “Ukshin Hoti” arrin marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Bursës - Turqi
  14/05/2015 - Universiteti “Ukshin Hoti” arrin marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Bursës - Turqi

  Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren, ka arritur marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Bursës – Turqi. Marrëveshja për bashkëpunim dhe protokolli për...

Shiqo të gjitha ngjarjet

Lajme

 • NJOFTIM 21/05/2015 -

  Më 22.5.2015, në oren 11:00 në UPZ Prof.dr.Mark Marku nga Universiteti i Tiranës, mban ligjerate publike.

 • NJOFTIM 21/05/2015 -

  Njoftohen studentët, profesorët dhe të gjithë të interesuarit se më 22.05.2015(të premten) në orën 14:30 në Amfiteatrin e Madh, Prof. Dr. Suzana Panariti, profesoreshë në Universitetin...

 • NJOFTIM 21/05/2015 -

  Njoftohen studentët, profesorët dhe të gjithë të interesuarit se më 23.05.2015(të shtunën) në orën 11:00 në amfiteatrin e Fakultetit Ekonomik, Robert Gjedia do të mbaj leksionin...

 • NJOFTIM NJOFTIM 18/05/2015 -

  Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe të gjithë të interesuarit se më 23.05.2015, Prof. Dr. Ismet Salihu do të mbajë ligjëratë në UPZ.

Shiqo të gjitha lajmet
 • Filloi viti i Ri Akademik
 • Shkencat Kompjuterike
 • UPz
 • Takime të Ndryshme
 • Buletini i Universitetit
 • Universiteti i Prizrenit
 • Marrëveshje të Ndryshme
 • Qyteti i Prizrenit