Universiteti “Ukshin Hoti” i jep Titullin Doktor Nderi “Dr. honoris causa” shkrimtarit Ismail Kadare Senati i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, në mbledhjen e jashtëzakonshme të mbajtur më 17 Qershor 2021, në ditëlindjen e Prof. Ukshin Hoti, i ka thënë Titullin Doktor Nderi “Dr. honoris causa” shkrimtarit Ismail Kadare.

Vendimi është marr mbështetur në dispozitat e Statutit, Nenin 48...
78-vjetori i lindjes së Prof. Ukshin Hotit Ceremonia e shënimit të 78-vjetorit të lindjes së Prof. Ukshin Hotit, do të mbahet më 17 Qershor 2021 prej orës 11:00, në Kampusin e Universitetit – Amfiteatri i madh. Për shkak të Pandemisë Covid-19, numri i pjesëmarrësve do të jetë i kufizuar duke respektuar...

Universiteti “Ukshin Hoti” i jep Titullin Doktor Nderi “Dr. honoris causa” shkrimtarit Ismail Kadare Senati i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, në mbledhjen e jashtëzakonshme të mbajtur më 17 Qershor 2021, në ditëlindjen e Prof. Ukshin Hoti, i ka thënë Titullin Doktor Nderi “Dr. honoris causa” shkrimtarit Ismail Kadare.

Vendimi është marr mbështetur në dispozitat e Statutit, Nenin 48...
78-vjetori i lindjes së Prof. Ukshin Hotit Ceremonia e shënimit të 78-vjetorit të lindjes së Prof. Ukshin Hotit, do të mbahet më 17 Qershor 2021 prej orës 11:00, në Kampusin e Universitetit – Amfiteatri i madh. Për shkak të Pandemisë Covid-19, numri i pjesëmarrësve do të jetë i kufizuar duke respektuar...
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket

HISTORIKU

Universiteti “Ukshin Hoti” me seli në Prizren, është themeluar me vendimin nr. 01/87 të Qeverisë së Republikës së Kosovës më datën 09.10.2009 si universiteti i dytë publik në Republikën e Kosovës i cili filloi me gjeneratën e parë të studentëve në vitin akademik 2009/10 përkatësisht më 01.10.2010. Universiteti “Ukshin Hoti” me gjashtë njësitë akademike që ka aktualisht ofron studime në ciklin Baçelor dhe Master ndërsa në bazë të statutit i njëjti mund të organizoj edhe studime doktorale.

0
Studentë
0
Fakultete
0
Personel Akademik
0
Administratë

"Give light, and the darkness will disappear of itself ! "

Erasmus

Publikimi i muajit

Pas përfundimit me sukses të studimeve në Universitetin “Ukshin Hoti” në Fakultetin e Shkencave Kompjuterike në programin Dizajn Softuerik, Visari është duke ndjekur studimet në MBA në drejtimin Menaxhimi i Organizatave Ndërkombëtare në Universitetin e Gjenevës, si dhe është duke punuar në temën e diplomës së nivelit Master në Menaxhment në Prishtinë.

më shumë

2. Profile_img

Visar Haxhifazliu

HISTORIKU

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis.

0
Students
0
Fakultete
0
Personel Akademik
0
Administratë
Publikimi i muajit
Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve Studentore 2021

LAJME