1

AShAK-u i dhuron 398 ekzemplarë të botimeve Universitetit “Ukshin Hoti”

AShAK-u i dhuron 398 ekzemplarë të botimeve Universitetit “Ukshin Hoti”

Akademia e Shkencave dhe e Arteve të Kosovës i ka dhuruar Bibliotekës Qendrore Universitare ’’Ukshin Hoti’’ botimet e sajë. Nga ky donacioni janë 149 tituj librash dhe gjithsej 398 ekzemplarë, këto botime do t’u ndihmojnë studentëve gjatë studimeve të tyre për hulumtime shkencore. Donacioni është dorëzuar më datë .