Universiteti “Ukshin Hoti” i jep Titullin Doktor Nderi “Dr. honoris causa” shkrimtarit Ismail Kadare Rektori Temaj dhe Dekani Vuniqi pritën në takim Komandantin e Njësisë së Helikopterëve pranë Ushtrisë së Kosovës Konferencë Shkencore Ndërkombëtare “Profesor Emil Lafe, personalitet i shquar i gjuhësisë shqiptare”

Lajme

Ngjarje