1

Njoftim

Njoftohen studentët e FSHK-së se orari i ligjëratave në dy drejtimet, TIT dhe DS, ka pësuar ndryshime.

Prandaj, ju lutem ta shikoni versionin e fundit në web faqe.

Ligjëratat online mbahen sipas këtij orari të ri.

Ky orar i ri aplikohet prej nesër ().