1

Njoftim lidhur me Afatin e provimeve të Qershorit 2021

Njoftim lidhur me Afatin e provimeve të Qershorit

  •  Organizimi i afatit të Qershorit:
  • 🔺 Paraqitja e provimeve: –
  • 🔺 Mbajtja e provimeve: –

Vlen për të dy nivelet Bachelor dhe Master.

Orari i Provimeve – Afati i Qershorit 2021

———————————————————

Provimet mbahen fizikisht në objektet e Universitetit.

Për shkak të situatës së krijuar nga pandemia, kërkojmë nga të gjithë kolegët ta ruajnë distancën sociale dhe të pajisen me maska mbrojtëse!

❗️ Vërejtje: Ju lutem rishikoni me vëmendje

datat e paraqitjes dhe mbajtjes së provimeve, pasi për shkak të situatës nuk do të ketë ndonjë afat shtesë për ta. Për çdo paqartësi na kontaktoni pa hezitim.