image_pdfimage_print

Prof. Ass. Dr. Albana Plakiqi-Milaimi

u.d. Prorektor për Mësimdhënie, Çështje të Studentëve dhe Kërkime Shkencore

Profesor i Asistent

Pozicioni: Profesor Asistent
Angazhimi: Profesor Asistent
Titulli: Profesor Asistent Albana Plakiqi-Milaimi

Autobiografia – CV 

Autobiografia – CV (Anglisht)

Empty tab. Edit page to add content here.