image_pdfimage_print
You are here:
Flamur_8312

Prof. Asoc. Dr. Flamur Shala

Position
Full Professor
Telephone
044111111
Email
nexhmedin@uni-prizren.com
Office Hours
08:30-16:30
Position
Full Professor
Telephone
044111111
Email
nexhmedin@uni-prizren.com
Office Hours
08:30-16:30

Malush Mjaku mori Ph.D. e tij në vitin 2011 (me titull ” Hulumtimi i shpërndarjes të sforcimeve dhe deformimeve në prerjen tërthore të gypave me rrymë të frekuencës së lartë me tegel drejtvizor nga kualiteti i çelikut J55 API 5CT “) në Shkencat Teknike – Inxhinieri Mekanike nga Universiteti Kiril dhe Metodij, Shkup, Maqedoni.

Malush Mjaku mori M.sc. e tij në vitin 2005 (me titull ” Hulumtimi i vetive mekanike të llamarinës para dhe pas formimit te gypit me tegel drejtvizor”) në Fakultetin Teknik – Inxhinieri Mekanike nga Universiteti i Prishtines, Prishtine, R. e Kosovës.

Malush Mjaku mori Bsc. e tij në vitin 1984 (me titull ” Ndikimi i deformimit plastik në ndryshimin e vetive mekanike të SH.N.L-së gjat prodhimit të gypave me frekuencë te lartë”) në Fakultetin E Xehëtarisë dhe Metalurgjisë – Metalurgji, nga Universiteti i Prishtinës, Prishtine, R. e Kosovës.

Ai ka publikuar nje numer te konsideruar të punimeve ne Konferenca vendore, rajonale dhe nderkombëtare. Ka punuar në Fabrikën e Tubave në Ferizaj për disa vite në pozitën e Drejtorit të kontrollës dhe kualitetit ne nivel qendrorë të IMK-së. Ka punuar në Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë në Departamentin e Arsimit të Lartë si u.d. i Drejtorit të Departamentit. Pastaj ka qenë themelues i Departamentit të Shkencës dhe Teknologjisë si dhe u.d. i Drejtorit të Departamentit si dhe Shef i Divizionit të Teknologjisë.
Ka të realizuara një varg çertifikatash dhe diplomash mbrenda dhe jasht vendit si p.sh.:
Modulen:

    • Human Resource-Motivation;
    • Organisation;
    • Human Resource- Personalmangement;
    • Projektmanagement , Wirtschaftsforderungsinstitut (WFI), Wien, (17.10.2005 – 17.03.2006), Leadership, National Albanian American Council *1996*, Maj-July, 2007. Çertifikatë, Udhëheqja, Motivimi dhe Delegimi, Instituti i Kosovë për Administratë Publike, 29-31 Maj 2006.

Çertifikatë, Strategic Planning, Management & Development Associates, Durrës, Albania 18 October 2007.

Conference Title

Conference name

City

Country

Materialet dhe përdorimi i tyre

Prishtinë

RKS

Gjendja dhe perspektiva e inxhinierisë mekanike

Prishtinë

RKS

Gjendja dhe perspektiva e inxhinierisë mekanike

Prishtinë

RKS

Materialet dhe përdorimi i tyre

Prishtinë

RKS

Simpoziumi i VI-të Ndërkombëtar “Materialet dhe përdorimi i tyre”

Tiranë

AL

Simpoziumi i VI-të Ndërkombëtar “Materialet dhe përdorimi i tyre”

Tiranë

AL

12th International Research/Expert Conference

TMT 2008

Instambul

Turkey

The 19th International DAAAM Symposium, Trnava, 22-25 October 2008.

DAAAM 2008

Trnava

Slovakia

6th Research/Expert Conference with International Participion Quality 2009, 04-07 June 2009

Quality 2009

Neum

B&H

13th International Research/Expert Conference”Trends in the Development of Machinery and Associated Technology” ,TMT 2009, Hammamet, 16-21 October 2009.

TMT 2009

Hammamet

Tunisia

Seksioni i shkencave të natyrës kërkime 17, Prishtinë 2009.

Kërkime 2009

Prishtinë

RKS

“Java e shkencës”, MASHT, 01-05.03.2010, Prishtinë.

Prishtinë

RKS

7th Research/Expert Conference with International Participions “Quality 2011” Neum, June 01- 04. 2011.

Quality 2011

Neum

B&H

“Java e shkencës”, MASHT, 01-05.03.2012, Prishtinë.

Prishtinë

RKS

“Java e shkencës”, MASHT, 14,15,16,17 dhe 18 Maj 2013, Prishtinë

Prishtinë

RKS