image_pdfimage_print

Prof.ass.dr. Arsim Susuri

Profesor i Asisten, u.d. Prorektor për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Ngritje të Cilësisë

Pozicioni: Profesor Asistent
Angazhimi: Profesor i Rregullt
Titulli:Prof.Ass.Dr. Arsim Susuri

Autobiografia  (Shqip)

Autobiografia (English)