image_pdfimage_print

Prof.ass.dr. Dardan Vuniqi

u.d. Prorektor për buxhet, financa dhe infrastrukturë

Profesor i Asistent

Pozicioni: Profesor Asistent
Angazhimi: Profesor i rregullt
Titulli: Prof.Ass.Dr. Dardan Vuniqi

Autobiografia – CV – Shqip

Autobiografia – CV – English