Ngjarje

 • Humanisti Halil Kastrati me “Jetimat e Ballkanit” dhuruan 1000 palë dorëza dhe 1000 maska mbrojtëse për studentët

  Humanisti Halil Kastrati me “Jetimat e Ballkanit” dhuruan 1000 palë dorëza dhe 1000 maska mbrojtëse për studentët

  Humanisti Halil Kastrati me bashkëpunëtorët e tij nga Shoqata Bëmirëse “Jetimat e Ballkanit”, të mërkurën vizituan Universitetin e Prizrenit "Ukshin Hoti" dhe dhuruan...

  03/06/2020 Lexo më shumë
 • Qendra e Karrierës&Alumni dhe GIZ organizuan Trajnim përgatitor për aplikime për studime postdiplomike dhe punësim

  Qendra e Karrierës&Alumni dhe GIZ organizuan Trajnim përgatitor për aplikime për studime postdiplomike dhe punësim

  Qendra e Karrierës&Alumni në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, në bashkëpunim me Këshilltarët e DIMAK Kosova dhe GIZ-in gjerman, të martën organizuan "Trajnim...

  02/06/2020 Lexo më shumë
 • Urimi i Rektorit Temaj për festën e Fitër Bajramit!
  24/05/2020 - Urimi i Rektorit Temaj për festën e Fitër Bajramit!

  Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj, Rektor në Universitetin "Ukshin Hoti" në Prizren, të gjithë studentëve, stafit akademik, punëtorëve të administratës dhe të gjithë...

 • Në Universitetin
  21/05/2020 - Në Universitetin "Ukshin Hoti" u mbajt takimi online me grupin e ekspertëve ndërkombëtar

  Në Universitetin "Ukshin Hoti" në Prizren, të mërkurën është mbajtur takimi online me grupin e ekspertëve ndërkombëtar në kuadër të procesit të riakreditimit...

 • Mbahet takimi i partnerëve të Projektit Shpresë
  16/05/2020 - Mbahet takimi i partnerëve të Projektit Shpresë

  Është mbajtur takimi online, mes partnerëve në Projektin SHPRESË, ku Universitetin "Ukshin Hoti" e kanë përfaqësuar, Prof. Ass. Dr. Serdan Kervan dhe Prof. Ass. Dr....

Shiko të gjitha ngjarjet

Lajme

Shiko të gjitha lajmet
 • ebiblioteka
 • Qasja - SMU (SEMS)
 • SAP - Sistemi Anti-Plagjiaturë
 • T2P
 • KONFERENCA
 • Video Promovuese
 • BULETINET